InfomailBe om tilbudFinn en installatør

Varmestyring

Med varmestyring fra xComfort kan du enkelt styre elektrisk oppvarming i form av panelovner, varmekabel, eller vannbåren varme. Trådløse termostater eller temperaturfølere måler temperaturen, og styrer enten lasten direkte eller via sentralenheten Smart Home Controller. Sistnevnte brukes for å oppnå komplett varmestyring med energisparing og senkemuligheter med individuell tilpasning for hvert rom.

Smarthus med varmestyring fra xComfort lærer hvordan svingninger i utetemperaturen påvirker innetemperaturen. Når det for eksempel blir kaldere ute, aktiveres varmen tidligere slik at innetemperaturen er behagelig når du står opp.

Du kan velge sparemodus i det tidsrommet ingen vanligvis er hjemme. Kommer du senere hjem enn planlagt? Ikke noe problem. Bruk appen på smarttelefonen til å utsette oppvarming av hjemmet slik at du ikke sløser med energien. Du kan selvfølgelig bruke en overstyringsfunksjon til å holde på varmen lenger enn normalt hvis du jobber sent eller har et selskap inn i de små timer.

xComfort-følere kan se om et vindu står åpent, og i så fall hvorvidt oppvarmingen skal slås av i rommet. De smarte følere kan også finne ut om folk er hjemme eller ikke – og temperaturen justeres tilsvarende.

Du kan også styre ventilasjonen med luftkvalitetsfølere, for eksempel på badet eller når du lager mat. Våtrom krever ekstra omtanke når det gjelder fuktighet og ventilasjon.

Automatiserte rullegardiner eller persienner kan brukes til å stenge ute sollyset og holde boligen kjølig om sommeren.

Med varmestyring fra xComfort kan du enkelt lage definerte klimasoner i hjemmet ditt. Noen deler av huset bruker du kanskje mindre enn andre og dermed trenger ikke disse delene oppvarming i like stor grad som resten av hust. Varmestyring av din bolig kan spare deg for mye penger og sløsing med energi.

Varmestyring av andre eiendommer

Med xComfort kan du ta full kontroll over de andre eiendommene dine også. Forvarm hytta før du kommer opp, tenn lysene og gjør det klart til en hyggelig hyttetur. Kanskje du ikke skal på hytta i vinter? Sett på oppvarmingen til frostsikkert nivå, Da sikrer du deg mot sprukne og fryste rør. xComfort temperaturmålere kan plasseres både innendørs og utendørs og bidra automatisk til å variere temperaturen i boligen eller hytta.

xComfort er ideell for både nye og eksisterende næringsbygg også. Et av de mest tiltalende trekkene ved xComfort ved bruk i næringsbygg er hvordan varmestyring kan spare energi og penger for deg og din bedrift.

xComfort styringssystem gir blant annet følgende fordeler:

• trådløs varmestyring og lysstyring
• mindre strømforbruk
• design tilpasset din stil
• ingen skjemmende ledninger
• fjernstyring via sms, app eller web
• lengre levetid på lyspærer

Hvordan kan jeg få smarthus med varmestyring fra xComfort?

Fordi xComfort er så populært, finnes det over 2500 kvalifiserte installatører over hele Europa. Det finnes ca. 900 installasjonsbedrifter og nærmere 3000 elektrikere som kan installere xComfort i Norge.

Før du kontakter en installatør, kan du se igjennom nettsidene våre for å få ideer til automasjon og varmestyring for boligen din. Og ikke glem eventuelle andre eiendommer du måtte ha.

Uansett hvilken størrelse eller form eiendommen din har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort med et smarthus fra xComfort.