InfomailBe om tilbudFinn en installatør

xComfort Belysning

Spotlys til fest, dempet belysning til en romantisk aften, slik at stearinlysene på spisebordet kan skinne – det er bare fantasien som setter grensene

 • 1

  Plug-and-play med største letthet

  Enkel installasjon betyr at du kan få løsningene opp og gå i løpet av timer, ikke uker. Tenk på enhetene våre som byggeklosser – det er bare å ta i bruk fantasien og være kreativ!

 • 2

  Enkel i bruk

  Installer xComfort-appen på nettbrett, iPhone og/eller Android-telefon. Aldri før har det vært så lett å styre boligen fra én enkelt app.

 • 3

  Sjelefred for alle

  Vi har gjort alt for at våre enheter skal være sikre i bruk, slik at du ikke trenger bekymre deg når du styrer boligen – heller ikke når du for eksempel er på ferie eller på hytta.

Lag en forhåndsinnstilt stemningsbelysning

Du kan lage belysningsprofiler for en rekke anledninger, fra å lese i sofaen, til barneselskap og til hjemmekino – det er viktig å skape den rette atmosfæren.

Solcellepaneler

xComfort kan hjelpe deg med å overvåke hvor mye fri energi du får naturlig fra solen

Plantebelysning

xComfort kan programmere plantelys til å gå på automatisk til ulike tider av døgnet. Årstider og døgnsykluser fra ulike deler av verden kan simuleres. Med de rette plantene kan du være sikker på å oppnå profesjonelle resultater.

Definere belysningssoner

Du kan definere soner for belysningen. Noen rom kan da ha de samme innstillingene, som alle aktiveres under ett ved å trykke på en knapp.

Finn ut mer

Naturlig oppvåkning

Programmer lys som etterligner en soloppgang som blir gradvis lysere.

Installer en masterknapp

Masterknapper kan plasseres ved inngangsdøra og ved senga for å slå av alle lys, dempe varme og skru av kaffektrakter, strykejern, komfyr med mer.

Famling i mørket er en saga blott

Har du noen gang våknet opp midt på natta for å gå på badet? Ville det ikke være fint hvis nattlysknappen kan tenne et neddimmet lys hele veien til badet? Takket være xComfort er det nå mulig.

Bevegelsesaktiverte følere

Bevegelsesfølere kan aktivere belysning både inne og ute. De kan brukes på en rekke område:

 • Plassere dem i rom hvor du sjelden oppholder deg, for eksempel lagerrom, kjeller, loft
 • Tenne lys utenfor inngangsdøra for å hilse gjester velkommen

xComfort-produktpakker

Uansett hvilken størrelse eller form hjemmet ditt har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort.

Se pakkene

Eaton xComfort-app

Har du xComfort-enheter installert hjemme? Hva med å kunne styre disse enhetene uansett hvor i verden du er?
Last ned appen vår eller bruk tredjeparts-apper og gled deg over sømløs hjemautomasjon.

App store Google play
Eaton xComfort Selection ToolEaton xComfort Selection Tool

Finn en installatør

Fordi xComfort er så populært, finnes det over 2500 kvalifiserte installatører over hele Europa. Det finnes ca. 900 installasjonsbedrifter og nærmere 3000 elektrikere som kan installere xComfort i Norge.

Før du kontakter en installatør, kan du se igjennom nettsidene våre for å få ideer til automasjon for boligen din. Og ikke glem eventuelle andre eiendommer du måtte ha.

Skriv bare inn postnummeret og snakk med en sertifisert installatør, så kan du få hjelp til en skreddersydd automasjonsløsning for din drømmebolig.