InfomailBe om tilbudFinn en installatør

Spørsmål og svar

Din ultimate kunnskapsbase for installering av xComfort smarthus-løsninger.

Spørsmål og svar

Gjennom årene har vi samlet en mengde tips og triks for å sikre at installasjonen av Smart Home Controller (SHC) skal gå glatt og sømløst. Så hvis du opplever problemer eller trenger mer informasjon til noen aspekter ved installasjonen, vil du sannsynligvis finne svaret du trenger her.

Bla gjennom våre spørsmål og svar nedenfor, og hvis du fortsatt ikke kan finne informasjonen du leter etter, kan du ta kontakt [linker til B2B kontaktside], så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe

Når Smart Home Controller aktiveres av kontrolleren, vil den automatisk koble seg til Eaton Remote Server. Det trenges ingen ekstra konfigurasjon i ditt lokale nettverk.

Nei. Hvis Smart Home Controller aktiveres av kontrolleren, vil den automatisk koble seg til Eaton Remote Server. Noen rutere/modemer er imidlertid også konfigurert til å blokkere alle porter mot utsiden. I så fall må følgende port åpnes: 2443 (tcp)

Ja, men det gjøres på egen risiko. Det vil ikke bli gitt noen brukerstøtte for dette. Les bruksanvisningen for modemet/ruteren for å åpne port 80. Bruk IP-adressen til det selskapet som har den tildelte eksterne porten for å få tilgang til Smart Home Controller via en nettleser.

Aktiver alltid WLAN sikkerhet! WPA-kryptering anbefales på det sterkeste.

Ja, men vær oppmerksom på at forbindelsen kan være mindre stabil. Smart Home Controller holder en permanent forbindelse med Eaton Remote Server. Hvis det ikke kan opprettes noen tilkobling, eller hvis en allerede etablert forbindelse brytes av andre grunner, vil Smart Home Controller med jevne mellomrom forsøke å starte den igjen. I GSM-nettverk blir IP-adressen tildelt dynamisk, og den kan endre seg oftere. I dette tilfellet må Smart Home Controller etablere forbindelsen på nytt igjen. Dette vil bli logget i diagnosesystemloggen.

Den sikre forbindelsen mellom Smart Home Controller og Eaton Remote Server er basert på SSL/TLS- og X.509 (SSL)-sertifikater. Hver Smart Home Controller bruker spesielt installerte sertifikater fra Eaton Remote Server for godkjenning.