InfomailBe om tilbudFinn en installatør

xComfort Klima

Intelligent oppvarming og avkjøling betyr lavere strømregning og langt mer kontroll over temperaturen i ulike soner i huset.

 • 1

  Plug-and-play med største letthet

  Enkel installasjon betyr at du kan få løsningene opp og gå i løpet av timer, ikke uker. Tenk på enhetene våre som byggeklosser – det er bare å ta i bruk fantasien og være kreativ!

 • 2

  Enkel i bruk

  Installer xComfort-appen på nettbrett, iPhone og/eller Android-telefon. Aldri før har det vært så lett å styre boligen fra én enkelt app.

 • 3

  Sjelefred for alle

  Vi har gjort alt for at våre enheter skal være sikre i bruk, slik at du ikke trenger bekymre deg når du styrer boligen – heller ikke når du for eksempel er på ferie eller på hytta.

Det er så smart at det lærer å tilpasse seg

xComfort lærer hvordan svingninger i utetemperaturen påvirker innetemperaturen. Når det for eksempel blir kaldere ute, aktiveres varmen tidligere slik at innetemperaturen er behaglig når du står opp.

Finn ut mer

Din klimakalender

Velg sparemodus i det tidsrommet ingen vanligvis er hjemme likevel. Jobbe sent på kontoret? Ikke noe problem. Bruk appen på smarttelefonen til å utsette oppvarming slik at du ikke sløser med energien.

Spar opp til 5 % oppvarmingskostnader per grad

Visste du at hver varmegrad du reduserer temperaturen med, sparer energi og penger? Du kan fritt sette dine egne komfortverdier for de ulike delene av boligen.

Det er enkelt å bruke, og veldig driftssikkert. Det gjør at vi kan styre fyringen slik at vi ikke sløser med strøm når kirken står tom, og kan dermed redusere kostnadene. Dette var også en av årsakene til at vi ønsket et styringssystem

Gunnar Gudim

Luftkvalitetsfølere

Styr ventilasjonen med luftkvalitetsfølere, for eksempel på badet eller når du lager mat. Våtrom krever ekstra omtanke når det gjelder fuktighet og ventilasjon.

Finn ut mer

Overstyringsfunksjon

Du kan selvfølgelig bruke en overstyringsfunksjon til å holde på varmen lenger enn normalt hvis du jobber sent eller har et selskap inn i de små timer.

Smarte følere

xComfort-følere kan se om et vindu står åpent, og i så fall hvorvidt oppvarmingen skal slås av i rommet. Følere kan også finne ut om folk er hjemme eller ikke – og temperaturen justeres tilsvarende.

Temperaturmålere

xComfort temperaturmålere kan plasseres både innendørs og utendørs og bidra automatisk til å variere temperaturen i boligen.

Frostdeteksjon

Skal du ikke på hytta i vinter? Sett på oppvarmingen til frostsikkert nivå, så fryser ikke vannet i rørene.

Masterknapp ved utgangsdør

Mange konfigurerer en knapp ved ytterdøren som med et enkelt tastetrykk setter huset i “Fraværsstilling”, slik at all belysning og komfyren slås av og innetemperaturen senkes til et lavere nivå.

Motoriserte persienner holder boligen kjølig

Automatiserte rullegardiner eller persienner kan brukes til å stenge ute sollyset og holde boligen kjølig om sommeren.

Spar opp til 40 % * i energiutgifter

I hus der elektrisitet er den viktigste kilden til oppvarming, kan du regne med betydelige besparelser.

* Dette tallet avhenger av størrelsen på huset, beliggenhet, isolasjon og romløsning.

Reduser strømregningen

ved å sirkulere varmt vann i varmekretsen kun etter behov

xComfort-produktpakker

Uansett hvilken størrelse eller form hjemmet ditt har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort.

Se pakkene

Eaton xComfort-app

Har du xComfort-enheter installert hjemme? Hva med å kunne styre disse enhetene uansett hvor i verden du er?
Last ned appen vår eller bruk tredjeparts-apper og gled deg over sømløs hjemautomasjon.

App store Google play
Eaton xComfort Selection ToolEaton xComfort Selection Tool

Finn en installatør

Fordi xComfort er så populært, finnes det over 2500 kvalifiserte installatører over hele Europa. Det finnes ca. 900 installasjonsbedrifter og nærmere 3000 elektrikere som kan installere xComfort i Norge.

Før du kontakter en installatør, kan du se igjennom nettsidene våre for å få ideer til automasjon for boligen din. Og ikke glem eventuelle andre eiendommer du måtte ha.

Skriv bare inn postnummeret og snakk med en sertifisert installatør, så kan du få hjelp til en skreddersydd automasjonsløsning for din drømmebolig.