InfomailBe om tilbudFinn en installatør

Lysstyring

Det er kun fantasien som stopper deg når det kommer til de mange måtene du kan kontrollere belysningen i ditt hjem med vår smarthusløsning. Du kan lage belysningsprofiler for en rekke anledninger, fra å lese i sofaen, til barneselskap og til hjemmekino – det er viktig å skape den rette atmosfæren og alt dette kan du få til med enkel lysstyring, en del av vår smarthusløsning.

Manuell betjening AV/PÅ eller dimming, tidsstyrt belysning, forhåndsbestemte lysnivåer eller scenarier og fellesstyring. Betjening fra ett eller flere steder. Opptil 32 sensorer kan styre en aktuator. Flere aktuatorer kan styres parallelt. En sensor kan styre uendelig mange aktuatorer.

Spar energi, spar penger

Ta kontroll over energiutgiftene med praktiske analysefunksjoner i vår xComfort-app. Her kan du se hvilke lyskilder og enheter som trekker mest og minst strøm og gjøre innstillinger for å redusere strømforbruket i ditt hjem. Strategisk plasserte følere kan se om det er noen hjemme så temperaturen og belysningen justeres tilsvarende. Mange konfigurerer en knapp ved ytterdøren som med et enkelt tastetrykk setter huset i “Bortemodus”, slik at all belysning og komfyren slås av og innetemperaturen senkes til et lavere nivå. Alle disse funksjonene og mer får du med xComfort. Vi tenker på ditt hjem, miljøet og din lommebok.

Har du grønne fingre?

Med xComfort blir stell av planter en lek. Med lysstyring fra xComfort kan du programmere plantelys til å gå på automatisk til ulike tider av døgnet. Årstider og døgnsykluser fra ulike deler av verden kan simuleres. Det har aldri vært lettere å simulere planters naturlige levekår og dermed også bedre sjansene deres for å klare seg i våre hjem.

Noen fordeler med lysstyring fra xComfort:

• Programmer lys som etterligner en soloppgang. Dette gir deg en behagelig oppvåkning og en deilig start på dagen.
• xComfort kan hjelpe deg med å overvåke hvor mye fri energi du får naturlig fra solen og dermed redusere belysningskostnadene dine.
• Masterknapper kan plasseres ved inngangsdøra og ved senga for å slå av alle lys, dempe varme og skru av kaffetrakteren, strykejern, komfyr med mer.
• Du kan definere soner for belysningen. Noen rom kan da ha de samme innstillingene, som alle aktiveres under ett ved å trykke på en knapp.

Hvordan kan jeg få lysstyring fra xComfort?

Fordi xComfort er så populært, finnes det over 2500 kvalifiserte installatører over hele Europa. Det finnes ca. 900 installasjonsbedrifter og nærmere 3000 elektrikere som kan installere xComfort i Norge.

Før du kontakter en installatør, kan du se igjennom nettsidene våre for å få ideer til automasjon og lysstyring for boligen din. Og ikke glem eventuelle andre eiendommer du måtte ha.

Uansett hvilken størrelse eller form eiendommen din har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort med et smarthus fra xComfort.

Hvorfor du bør ha xComfort på kontoret:

xComfort er ideell for både nye og eksisterende næringsbygg. Et av de mest tiltalende trekkene ved xComfort ved bruk i næringsbygg er hvordan styring av belysning og oppvarming kan spare energi og penger.

• trådløs styring av lys og varme
• En rekke funksjoner som bidrar til å styre projektorer, lys, persienner, oppvarming og ventilasjon
• Enkel installasjon. Det er ingen ledninger, noe som også reduserer risiko for brann
• Bevegelsesfølere for å spare energi til belysning
• Tidsur for strømsparing
• Hovedbrytere for styring av alt utstyr i en bygning