InfomailBe om tilbudFinn en installatør

xComfort Sikkerhet og trygghet

Se bilder fra sikkerhetskameraene i sanntid, sjekk at komfyren er slått av og simuler at noen er hjemme ved å automatisk styre belysningen når du er borte fra huset.

 • 1

  Plug-and-play med største letthet

  Enkel installasjon betyr at du kan få løsningene opp og gå i løpet av timer, ikke uker. Tenk på enhetene våre som byggeklosser – det er bare å ta i bruk fantasien og være kreativ!

 • 2

  Enkel i bruk

  Installer xComfort-appen på nettbrett, iPhone og/eller Android-telefon. Aldri før har det vært så lett å styre boligen fra én enkelt app.

 • 3

  Sjelefred for alle

  Vi har gjort alt for at våre enheter skal være sikre i bruk, slik at du ikke trenger bekymre deg når du styrer boligen – heller ikke når du for eksempel er på ferie eller på hytta.

Sikkerhetsvakt døgnet rundt

xComfort er nesten som å ha en sikkerhetsvakt på heltid som holder øye med boligen din.

Finn ut mer

Anti-monsterlys for barna

Hvis barna har skumle drømmer om natta, kan du plassere brytere for anti-monsterlys innenfor deres rekkevidde slik at de alltid føler seg trygge.

Finn ut mer

Eliminere risikoen for frostskader

Synker temperaturen raskt? Kanskje du er på hytta, og ikke i stand til å slå på varmen for å redde huset fra ekstrem kulde?

Finn ut mer

Kundescenarier som lærer av dine behov

xComfort kan skreddersys til dine behov. Ta for eksempel en person med demens som noen ganger står opp fra senga klokken to om natta og ikke er tilbake i senga innen 30 minutter.

Finn ut mer

En gang var jeg i New York og skulle ha håndverkere hjemme. Da åpnet jeg garasjedøra med iPhonen, slo på lyset og slapp dem inn

Erik Berge

xComfort-produktpakker

Uansett hvilken størrelse eller form hjemmet ditt har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort.

Se pakkene

Eaton xComfort-app

Har du xComfort-enheter installert hjemme? Hva med å kunne styre disse enhetene uansett hvor i verden du er?
Last ned appen vår eller bruk tredjeparts-apper og gled deg over sømløs hjemautomasjon.

App store Google play
Eaton xComfort Selection ToolEaton xComfort Selection Tool

Finn en installatør

Fordi xComfort er så populært, finnes det over 2500 kvalifiserte installatører over hele Europa. Det finnes ca. 900 installasjonsbedrifter og nærmere 3000 elektrikere som kan installere xComfort i Norge.

Før du kontakter en installatør, kan du se igjennom nettsidene våre for å få ideer til automasjon for boligen din. Og ikke glem eventuelle andre eiendommer du måtte ha.

Skriv bare inn postnummeret og snakk med en sertifisert installatør, så kan du få hjelp til en skreddersydd automasjonsløsning for din drømmebolig.