InfomailBe om tilbudFinn en installatør

Smarte hjem

Se bilder fra sikkerhetskameraene i sanntid, sjekk at komfyren er slått av og simuler at noen er hjemme ved å automatisk styre belysningen når du er borte fra huset. Dette er bare et knippe utvalgte, men viktige funksjoner du kan få med ditt nye smarte hjem fra xComfort.

Vil du lære mer eller danne deg et bilde av hvordan et smarthjem kan hjelpe deg og din familie i hverdagen? Da kan denne introduksjonen være til nytte for deg.

Integrasjoner av lyd og bilde

Lyd og bilde er viktige integrasjoner for mange når de skal anskaffe seg smarthjem. xComfort kan integreres i et bredt utvalg av tredjepartssystemer, ikke minst når det gjelder lyd og bilde. Dette sørger for at du høyst sannsynlig kan styre dine eksisterende TV-systemer og lydanlegg og dermed slipper du utskiftning og kostnadene det medfører.

Har du noen gang gjort rent i huset, men måttet ha på hodetelefoner for å kunne fortsette å høre på favorittsangen eller den siste lydboka når du beveger deg fra rom til rom? Med et smart hjem fra xComfort er disse dagene forbi. Du kan enkelt styre musikken i husets forskjellige rom.

Du kan forhåndsinnstille høyttalerne rundt TV-en din til andre lydinnstillinger enn høyttalerne i rommet der du spiller dataspill.

Hvis du har en musiker i magen og har et eget musikkrom, kan du for eksempel stille inn høyttalerne i dette rommet med andre lydinnstillinger enn høyttalerne i stua.

Du kan montere en skjerm, et nettbrett eller en iPad på en vegg, slik at alle i familien lett kan få tilgang til smarthjemmets system.Den valgfrie xComfort smarthus kontrolleren forbinder xComfort-systemet med ditt (W)LAN hjemme mot internett. Enten smarttelefonen er koblet til Smart Home Controller gjennom wifi-nettverket hjemme eller eksternt via internett, gir xComfort smarttelefon-appen full kontroll over huset.

Diskret teknologi

Våre små elektroniske enheter legges gjerne i vegg- eller takbokser slik at installasjonen av ditt smarte hjem ikke synes mer enn nødvendig.

Våre løsninger kan med letthet skaleres opp og ned, fra å styre en enkelt lampe til å gi et komplett smarthjem som styrer lys, varme, solavskjerming og mer. Bare fantasien setter grenser for mulighetene du har med smarte hjem fra xComfort.

xComforts smarte hjem kommuniserer trådløst på frekvens 868,3 MHz, i et lukket frekvensbånd reservert for byggautomasjonssystemer i Europa. Vi har utviklet systemet slik at det er trygt og sikkert. Kun godkjente personer vil kunne administrere systemet for ditt smarte hjem.

Mange konfigurerer en knapp ved ytterdøren som med et enkelt tastetrykk setter hjemmet i “Bortemodus”, slik at all belysning, komfyren og andre apparater slås av og innetemperaturen senkes til et lavere nivå så du kan spare miljøet og lommeboka.

Selv om du kan foreta mindre endringer i systemet på egen hånd, må xComfort installeres og kjøres i gang av en godkjent elektriker i henhold til regelverket. Dette sikrer deg en velfungerende og sikker smarthjemløsning.

Uansett hvilken størrelse eller form hjemmet ditt har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort med et smartere hjem fra xComfort.

Varmestyring og komfort i hele huset

Smarte hjem fra xComfort lærer hvordan svingninger i utetemperaturen påvirker innetemperaturen. Når det for eksempel blir kaldere ute, aktiveres varmen tidligere slik at innetemperaturen er behagelig når du står opp.

Du kan velge sparemodus i det tidsrommet ingen vanligvis er hjemme. Jobber du sent på kontoret? Ikke noe problem. Bruk appen på smarttelefonen til å utsette oppvarming av hjemmet slik at du ikke sløser med energien.

xComfort-følere kan se om et vindu står åpent, og i så fall hvorvidt oppvarmingen skal slås av i rommet. De smarte følere kan også finne ut om folk er hjemme eller ikke – og temperaturen justeres tilsvarende.

Du kan også styre ventilasjonen med luftkvalitetsfølere, for eksempel på badet eller når du lager mat. Våtrom krever ekstra omtanke når det gjelder fuktighet og ventilasjon.

Fordelene med å velge xComfort til ditt hjem og ditt nye smarte hjem:

• Enkel installasjon betyr at du kan få løsningene opp og gå i løpet av timer, ikke uker. Tenk på enhetene våre som byggeklosser – det er bare å ta i bruk fantasien og være kreativ, så har du et smart hjem raskere enn du aner!
• Installer xComfort-appen på nettbrett, iPhone og/eller Android-telefon. Aldri før har det vært så lett å styre boligen fra én enkelt app.
• Vi har gjort alt for at våre enheter skal være sikre i bruk, slik at du ikke trenger bekymre deg når du styrer boligen – heller ikke når du for eksempel er på ferie eller på hytta.

Uansett hvilken størrelse eller form hjemmet ditt har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort med et smarthjem fra xComfort.