InfomailBe om tilbudFinn en installatør

Smarthusteknologi

Er du på utkikk etter smarthusteknologi til din bolig? xComfort er et komplett styringssystem utviklet av Eaton.

Hva er xComfort?

xComfort er et trådløst styringssystem for det elektriske anlegget i huset ditt. Vår smarthusteknologi gir boligen din større sikkerhet og økt komfort. Systemet er utviklet for bruk i boliger og mindre næringsbygg.

Gjennom vår smarthusteknologi kan du styre belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og sikkerhetsfunksjoner i hjemmet ditt. Dette gjøres gjennom styring via App på smarttelefon / tablets. Kontrolleren du velger forbinder xComfort systemet opp mot internett. Enten smarttelefonen er koblet til Smart Home Controller gjennom WiFi-nettverket hjemme eller eksternt via internett, gir xComforts smarttelefonapp deg full kontroll over huset.

xComfort er en smarthusteknologi som er bygget på aktuatorer, mottakere som betjener de elektriske lastene lokalt hvor lasten er, og trådløse sensorer, sendere i form av trykknapper, fjernkontroll og temperatursendere.

Bruksområder

Med vår smarthusteknologi kan du styre alt lys i boligen. Dette inkluderer dimming, tidsstyrt belysning, forhåndsbestemte lysnivåer og fellesstyring. xComfort kan betjenes fra flere steder i hjemmet.

Smarthusteknologi fra xComfort krever kun en enkel installering og er klar til bruk i løpet av et par timer. Enhetene i systemet kan også bygges og settes sammen slik du ønsker. Du trenger bare å installere xComfort-appen på nettbrettet ditt, iPhone og/eller Android-telefon. Alle enheter er sikre i bruk, slik at du skal følge deg trygg - uavhengig om du styrer boligen hjemmefra eller fra utlandet.

Innovativ teknologi

De små, trådløse enhetene er lette å feste til veggen og glir sømløst inn i boligen din. En installering av vår smarthusteknologi krever ingen oppussing. Du trenger ikke legge nye ledninger eller sette opp skjemmende ledninger eller kabler. Som regel plasseres de elektroniske enhetene i vegg- eller takbokser slik at de ikke synes. Dersom det ikke er mulig å skjule utstyret, kan du velge en stil som passer miljøet i hjemmet ditt. Våre brytere kommer i en rekke farger og du kan mikse farge på bryter og bryterdeksel som du måtte ønske.

Enhetene fra xComfort kan enkelt skaleres opp eller ned, fra å styre en enkelt lampe til en komplett smarthusteknologi, hvor alt av lys, varme og solskjerming kontrolleres gjennom vår app.

Sikkerhet og trygghet

Gjennom xComfort får du en smarthusteknologi som gjør det mulig for deg å sjekke bilder fra sikkerhetskameraer i sanntid og sjekke at komfyren er slått av. Du kan i tillegg simulere at noen er hjemme ved å automatisk styre belysningen i huset når du er bortreist. Slik fungerer smarthusteknologi som din egen sikkerhetsvakt.

Forskning har nemlig tydelig dokumentert at opplyste boliger er mindre utsatt for innbrudd. Ved å plassere bevegelsesfølere på strategiske steder kan xComfort avskrekke inntrengere med lys og støy. Du kan også få varsling på mobiltelefonen. Skulle innbruddet likevel skje får du fortsatt en liten trygghet i at vår smarthusteknologi gjør deg i stand til å følge med på hvordan situasjonen utvikler seg.

Underholdning

Smarthusteknologi fra xComfort kan integreres i et bredt utvalg av tredjepartssystemer. Dette gir deg utallige muligheter til å tilpasse lyd og varme i tråd med de ulike rommene av boligen. Det gjør det også lett å samle alle betjeningsfunksjoner i en app på smarttelefonen. Dermed kan du styre lys, varme, bilde og lyd fra én og samme enhet. Hva med å montere en skjerm eller et nettbrett på veggen i gangen, slik at hele familien enkelt får tilgang til systemet? Integrert xComfort i tredjeparts-apper gjør det mulig å for eksempel justere lyd eller sette i gang en film. Dette gjør hverdagen både smartere og enklere.

Belysning

Gjennom vår smarthusteknologi kan du styre lyset i boligen til å passe humør og sinnsstemning. Enten du vil ha spotlys til fest eller dempet belysning for en romantisk date, kan dette enkelt styres gjennom xComfort. For å gjøre livet enda enklere kan du forhåndsinnstille ulike belysningsprofiler for ulike anledninger. Dermed er hjemmet ditt alltid et tastetrykk unna den rette atmosfæren.

Det er ikke bare private hjem som kan dra nytte av vår smarthusteknologi. xComfort er like ideelt for nye eller eksisterende næringsbygg. Her kan styring av belysning og oppvarming bidra til å spare både penger og energi. Bevegelsesfølere sparer energi til belysning og et automatisk tidsur sparer unødvendig strømbruk. Et trådløst system reduserer også risikoen for brann.

Ønsker du mer informasjon om smarthusteknologi? Våre installasjonseksperter kan informere deg om alle aspekter ved xComfort-systemet.