InfomailBe om tilbudFinn en installatør

xComfort Teknologi

Fordi de små, trådløse enhetene er så lette å feste, glir de sømløst inn i boligen. Du trenger ikke foreta oppussing av leiligheten, legge nye ledninger eller sette opp skjemmende ledninger eller kabler.

 • 1

  Plug-and-play med største letthet

  Enkel installasjon betyr at du kan få løsningene opp og gå i løpet av timer, ikke uker. Tenk på enhetene våre som byggeklosser – det er bare å ta i bruk fantasien og være kreativ!

 • 2

  Enkel i bruk

  Installer xComfort-appen på nettbrett, iPhone og/eller Android-telefon. Aldri før har det vært så lett å styre boligen fra én enkelt app.

 • 3

  Sjelefred for alle

  Vi har gjort alt for at våre enheter skal være sikre i bruk, slik at du ikke trenger bekymre deg når du styrer boligen – heller ikke når du for eksempel er på ferie eller på hytta.

Skjulte elektroniske enheter

Våre små elektroniske enheter legges gjerne i vegg- eller takbokser slik at installasjonen ikke synes.

Finn ut mer

Skalerbare løsninger

Våre løsninger kan med letthet skaleres opp og ned, fra å styre en enkelt lampe til å gi et komplett smarthus som styrer lys, varme, solavskjerming og mer.

Har du ombestemt deg?

Våre veggbrytere og dimmere leveres med selvklebende tape. Så hvis du ombestemmer deg når det gjelder plasseringen, trenger du ikke å ringe til en elektriker, men kan flytte bryterne selv.

Hvordan fungerer den trådløse kommunikasjonen?

xComfort kommuniserer trådløst på frekvens 868,3 MHz, i et lukket frekvensbånd reservert for byggautomasjonssystemer i Europa

Finn ut mer

Masterknappen ved utgangsdøren

Mange konfigurerer en knapp ved ytterdøren som med et enkelt tastetrykk setter huset i “Fraværsstilling”, slik at all belysning og komfyren slås av og innetemperaturen senkes til et lavere nivå.

xComfort-produktpakker

Uansett hvilken størrelse eller form hjemmet ditt har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort.

Se pakkene

Eaton xComfort-app

Har du xComfort-enheter installert hjemme? Hva med å kunne styre disse enhetene uansett hvor i verden du er?
Last ned appen vår eller bruk tredjeparts-apper og gled deg over sømløs hjemautomasjon.

App store Google play
Eaton xComfort Selection ToolEaton xComfort Selection Tool

Finn en installatør

Fordi xComfort er så populært, finnes det over 2500 kvalifiserte installatører over hele Europa. Det finnes ca. 900 installasjonsbedrifter og nærmere 3000 elektrikere som kan installere xComfort i Norge.

Før du kontakter en installatør, kan du se igjennom nettsidene våre for å få ideer til automasjon for boligen din. Og ikke glem eventuelle andre eiendommer du måtte ha.

Skriv bare inn postnummeret og snakk med en sertifisert installatør, så kan du få hjelp til en skreddersydd automasjonsløsning for din drømmebolig.