InfomailBe om tilbudFinn en installatør

xComfort Underholdning

Kjør i gang hjemmekinoen med et knappetrykk. Demp lysene, trekk persiennene ned, slå på popcornmaskinen, juster volumet og trykk på Play – alt via xComfort-appen.

 • 1

  Plug-and-play med største letthet

  Enkel installasjon betyr at du kan få løsningene opp og gå i løpet av timer, ikke uker. Tenk på enhetene våre som byggeklosser – det er bare å ta i bruk fantasien og være kreativ!

 • 2

  Enkel i bruk

  Installer xComfort-appen på nettbrett, iPhone og/eller Android-telefon. Aldri før har det vært så lett å styre boligen fra én enkelt app.

 • 3

  Sjelefred for alle

  Vi har gjort alt for at våre enheter skal være sikre i bruk, slik at du ikke trenger bekymre deg når du styrer boligen – heller ikke når du for eksempel er på ferie eller på hytta.

Kan integreres i tredjepartssystemer

xComfort kan integreres i et bredt utvalg av tredjepartssystemer, ikke minst når det gjelder lyd og bilde.

Finn ut mer

Veggmontert kontrollpanel

Du kan montere en skjerm, et nettbrett eller en iPad på en vegg, slik at alle i familien lett kan få tilgang til systemet.

Reduser strømregningen med opptil 40 %

Ved å slå av enheter som står på standby, kan du spare både penger og energi hvert år.

Ingenting er bedre enn hjemmekino. Etter at jeg fikk barn, har jeg ikke fått tid til å være så mye utenfor huset, men takket være xComfort kan jeg holde øye med barna mine mens de sover via babycam-monitoren, og nyte litt tid for meg selv når jeg slapper av om kvelden.

Helle Anders

Hjemmekinokveld

Når det iskaldt ute, er ingenting bedre enn en kinokveld hjemme. Demp lyset, trekk persiennene ned og slå på popcornmaskinen – alt via xComfort-appen.

Finn ut mer

Lydsoner

Du kan forhåndsinnstille høyttalerne rundt TV-en din til andre lydinnstillinger enn høyttalerne i rommet der du spiller dataspill.

Hvis du har en musiker i magen og har et eget musikkrom, kan du for eksempel stille inn høyttalerne i dette rommet med andre lydinnstillinger enn høyttalerne i stua.

xComfort-produktpakker

Uansett hvilken størrelse eller form hjemmet ditt har, har vi riktig produktpakke til deg. Bla gjennom og velg fra en av våre pakker, og ta steget inn i en ny verden av komfort.

Se pakkene

Eaton xComfort-app

Har du xComfort-enheter installert hjemme? Hva med å kunne styre disse enhetene uansett hvor i verden du er?
Last ned appen vår eller bruk tredjeparts-apper og gled deg over sømløs hjemautomasjon.

App store Google play
Eaton xComfort Selection ToolEaton xComfort Selection Tool

Finn en installatør

Fordi xComfort er så populært, finnes det over 2500 kvalifiserte installatører over hele Europa. Det finnes ca. 900 installasjonsbedrifter og nærmere 3000 elektrikere som kan installere xComfort i Norge.

Før du kontakter en installatør, kan du se igjennom nettsidene våre for å få ideer til automasjon for boligen din. Og ikke glem eventuelle andre eiendommer du måtte ha.

Skriv bare inn postnummeret og snakk med en sertifisert installatør, så kan du få hjelp til en skreddersydd automasjonsløsning for din drømmebolig.