Otto får seg smarthus

Otto fra Sinnasnekkeren har skaffet seg smarthus; det vil si, det gamle huset har blitt oppgradert til et smarthus. Sjekk alle episodene under for å finne ut enda mer av hva smarthus er og hva xComfort kan tilby.

Videoer

  • Kunne du tenke deg å styre hele huset ditt fra en app? Alt fra lyset i stuen til inngangsporten inn til din eiendom kan styres gjennom smarthusløsningen xComfort. Få en innføring i smarthus, og bli med Otto fra Sinnasnekkeren når han sjekker ut en xComfort smarthusløsning til sitt hjem.

  • Har du en smarthusløsning fra xComfort kan du enkelt styre lyset i hjemmet. Du kan for eksempel skru det på gjennom appen når ungene kommer hjem fra skolen og du fortsatt er på jobb, eller plassere trykknapper i nødvendig høgde på veggen Se hvordan lyset i huset kan styres ved hjelp av smarthusløsningen gjennom denne videoepisoden.

  • Å komme hjem til et oppvarmet hjem er vel noe alle ønsker. Med xComfort smarthusløsning kan varmen justere seg i henhold til døgnet, temperaturforskjellen inne- og ute og som er optimal for energiforbruk! Sjekk hvordan duk an få smart varme, sparte strøm samt opprettholde komforten med et smarthus.

  • Det er viktig med god og riktig sikkerhet for hjemmet. Dette gjør at du kan reise bekymringsløst på ferie, eller vite at barna er trygge når de er hjemme alene. Gjør smarte sikkerhetstiltak for å optimalisere sikkerheten i ditt hjem gjennom smarthusløsning.

  • Har du en smarthusløsning fra xComfort får du mer komfort i hverdagen. For eksempel kan du få varsel på mobilen når posten har ankommet eller melding om strømmen går på ulike kurser. Se hvordan Otto fra Sinnasnekkeren får ekstra komfort med vår smarthusløsning.